Overige merken

Moodmatcher Lipstick

Verzorgende en hydraterende lipstick

Vlekt niet

Vervaagt niet en is "Kiss proof"! Met Aloë Vera en Vitamine E

Match een kleur bij jouw stemming!

De kleur past zich aan aan de temperatuur van de lippen.

MoodMatcher Lipstick blijft 12 uur zitten.

Dr.R.A.Eckstein BioKosmetik

Met deze huidverzorgingsproducten werk ik sinds 1980. Een aantal van mijn klanten gebruiken het al die tijd naar volle tevredenheid, ze houden hun huid daardoor gezond en mooi. De Carotin Feuchtigkeitscreme en de Azulen Reinigungsöl zijn met name al die jaren erg populair gebleven. 

Biomaris

De basis hiervan ligt bij Atlantisch diepzeewater, zeezout, algenextracten en andere waardevolle verzorgende stoffen uit de zee.

Biomaris heeft een omvangrijke serie producten ontwikkeld, die tegemoet komen aan de behoeften van een holistische huidverzorging. De basisproducten zoals de Skin Cream (met en zonder parfum) tot en met een Anti-aging lijn.

Er wordt regelmatig voor bijscholing gezorgd vanuit de fabriek in Duitsland.

Lava Shells

De schelpen zijn echte zeeschelpen die glad en glanzend gepolijst zijn. De schelpen worden gevuld met lava-aarde uit het Atlasgebergte, deze aarde geeft in combinatie met een speciale Gel-Activator warmte af. 

Deze schelpen gebruik ik bij een lichaamsmassage.

Bellabaci

Bellabaci body- en facialcups, deze worden tijdens de behandeling gebruikt (indien gewenst) om de de huid en de onderliggende weefsels te stimuleren en zorgen voor een diepe, ontspannen en comfortabele massage. 

Body Sugaring

Een professionele en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta.  

Het systeem werkt perfect voor alle huid-en haartypen, zowel bij mannen als bij vrouwen. 

De suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen op. Doordat de haartjes in de natuurlijke haargroeirichting in z'n geheel verwijderd worden is het minder pijnlijk en behoren ingegroeide haren tot het verleden. 

Deze methode gebruik ik vooral voor de bikinilijn, oksels, donshaar in het gezicht en natuurlijk om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Clean + Easy

Clean+Easy is een meer traditionele manier van ontharen, n.l. met harsrollers en papieren strips. Clean+easy heeft naast de 'standaard' harssoorten ook speciale harssoorten voor een extra verzorgende harsbehandeling.

Elk van deze harssoorten hebben hun eigen specifieke kenmerken, er is zelfs hennephars. Deze harssoort is vermengd met hennepzaadolie, ruikt zeer aangenaam en is anti-allergisch.

Clean+Easy gebruik ik veel bij benen en rug, alleen bij cliënten die geen last hebben van ingegroeide haartjes.